keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Tilannepäivitys

Jee, värityskirja kaksi on paikannettu! :-) Sara on ollut toisessa osoitteessa ja värityscrossiin ilmottautuneen osoitteen talonvahti oli unohtanut ilmoittaa Saralle kirjan saapumisesta. Sara kuitenkin lupas lähettää kirjan heti tänään seuraavalle, jättäen oman piirtovuoronsa käyttämättä, ettei kirjan matka enää pitkittyisi.
Enää jäljellä värityskirja ykkösen tilanteen selvittäminen!

11 kommenttia:

 1. Mua alkaa jo suututtaan tämmönen ku ei pistetä sitä värityskirjaa eteenpäin >:| voihan sitä tietenkin olla sattunut vaikka mitä, minkä takia kirja ei ole liikkunut eteenpäin, mutta muuten on vähän ärsyttävää jos joku on tämmöiseen osallistunut eikä sitten teekkään niinkuin on suunniteltu. Mutta toivottavasti saadaan ykkös värityskirjakin eteenpäin joskus <3

  VastaaPoista
 2. Joo, tajuun, että kiukuttaa! Varsinkin kun osa oottaa kirjaa ihan täpinöissään. Mutta aivan varmasti ykkönenkin lähtee vielä eteenpäin! :) Viimeksi mitä ykköskirjasta kuulin oli, että se on ihan hetikohta valmis matkaan. Pitää vaan venaa vielä hetki. Uskon että loppu matkan kirja tekee rivakammin, kun nimilistan loppupäässä olevat on saanu odotella, nii monet on vakuutellu lähettävänsä kirjan heti eteenpäin :-)

  VastaaPoista
 3. Tosiaan tuntuu odottavan aika tosi pitkältä, kun itekin oon ollut seuraavana listassa yli puoli vuotta ja aina kun huomaan postissa isomman kirjeen, kuvittelen heti, että "JEE, NYT SE VÄRITYSKIRJA TULI", muttei se ole koskaan tullut :c Ei auta kuin odotella, mutta uskon kans, että kun on saanu näin kauan ootella, niin varmasti haluaa ite laittaa sen äkkiä eteenpäin.

  VastaaPoista
 4. Oho, minä olin autuaasti unohtanu koko tän jutun, kunnes yhtäkkiä tänään koneella surffaillessani muistin tän taas :D Kiva jos kirja on taas kunnolla pyörimässä. Muutan joulukuun puolessa välissä kyllä toiseen osoitteeseen, mutta ilmottelen siitä sitten lähempänä jos kirja ennen sitä ei kerkeä tulla... (Ite oon ainakin ihan sekasin että missä vaiheessa sen pitäis mulle tulla. Mutta innokkaasti odottelen!)

  Terkuin Mauku/Maija Pa.

  VastaaPoista
 5. Tuli tässä mieleen, että kun värityskirja numero 1 ei ole liikkunut kohta vuoteen mihinkään ja sen tilanteesta ei ole tietoa, niin voisiko ykkösryhmä saada vaikka uuden värityskirjan, kun se ei kovin monen luokse kerennyt? :c Jos se vanha kirja joskus liikkuu, niin sen teoksethan voitaisiin sitten yhdistää uuteen kirjaan tai jotain. Olisi vain niin kiva päästä tekemään tätä.

  VastaaPoista
 6. Annika, tosi hyvä idea! Koitan vielä kertaalleen tavoittaa ykkös värityskirjaa, mutta ellei siitä kuulu mitään, niin vois kyl aivan hyvin pistää uuden kirjan kiertoon niille, jotkei sitä vielkää oon saanu! :)

  VastaaPoista
 7. Missähän värityskirjat nyt menevät? :/

  VastaaPoista
 8. Olen tosi iloinen, että te välitätte ja kyselette kirjojen perään! :)
  Kakkos kirjasta ei ole kuulunut mitään, mutta ykkös kirja on kuulemma lähetetty eteenpäin, mutta on totta, ettei seuraava ole ilmoittanut sitä saapuneeksi. Lähettelenpä vähän utelua kirjojen perään ja kerron myöhemmin mikä on tilanne!

  VastaaPoista
 9. Värityskirja 1 saapui tänään minulle! <3_<3

  VastaaPoista