torstai 17. marraskuuta 2011

Tulevia värityskirjoja varten

Heippa! Mitä mieltä oisitte jos kokeiltais laittaa johonkin tulevaisuuden värityskirjoista (vaikka jo kolmoseen) joku teema? Siis että jokainen piirtäis kuvan jonkun tietyn teeman pohjalta. Tää nykyinen ilman teemaa piirtely on  kyllä todennäköisesti hauskempaa, ku tulee kuvia laidasta laitaan ja on täysin vapaat kädet. Sattusko kellään kuitenkin olemaan intoa kokeileen teemakirjaa? Luuletteko että se toimis? Entä mikä ois hyvä teema? Heittäkää mielipidettä!
WeHeartIt

8 kommenttia:

 1. Mun mielestä kuulostaa ihan kivalta! C: Tuli mieleen et sellanen perusteema vois olla vuodenajan mukaa, et jokanen kattos vähän et millon saa sen kirjan itelleen ja sit piirtää sen mukaan mikä vuodenaika on sillon >'D Tai jotakin vastaavaa, emmä oikeen tiiä. No, anyway, teemakirja vois kuitenkin olla ihan kivaa vaihtelua

  VastaaPoista
 2. Joo vuodenajat vois olla kiva! Mä venaan kommentteja ja teemaideoita ja sit jossain vaihees laitan jonku gallupin pystyyn, et mikä ideoista saa eniten ääniä.

  VastaaPoista
 3. Hei tuo vuodenaikateema ois kyllä hauska ku ei tuo mitään lujinta vauhtia etene :D Sadut olisi aika laaja teema...

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti mukana teemailemassakin :3 Innolla odottelen kirjan saapumista jo nyt! Vuodenajat, tai sitten voisi olla hauskaa jos edellinen keksii seuraavalle teeman. Voi sitten laatia pientä sääntöä, millaista saa/ei saa antaa. : )

  VastaaPoista
 5. Tai yksi idea mikä tuli mieleen niin valitaan jokin teema ja sitten tausta ym. elementit kuvaan sitten sen hetkisen vuodenajan mukaan. Esim. vaikka jotkin tietyt sadut (H. C. Andersen, Grimm, Disney tms.) ja sitten taustan kehittää sen hetkisen vuodenajan mukaan. Ja tähän voisi yhdistää amapin idean eli vaikka edellinen valitsisi kaksi-kolme satua joista seuraava valitsee yhden mistä piirtää.

  VastaaPoista
 6. Hei vitsi teillä tulee hyviä ideoita! Heittäkää lisää vaan jos mieleen tulee.
  p.s. Mä luen ihan jokaikisen kommentin, vaikken juuri mihkään vastaakkaan. :>

  VastaaPoista
 7. Oii, hyvä idea! :)
  semmone sarjakuva crossingiki vois olla kiva! semmone et jokane tekee yhen tai pari ruutuu, tai no miksei sivunki, sarjakuvaa ja sit toine jatkaa siitä :DD

  VastaaPoista
 8. Hei vouu se ois tosi upeeta! Kirjotanpa idean ylös jos joskus sellanenki tehtäis!

  VastaaPoista